Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Εγκαινιάστηκε το γήπεδο Αγίου Κωνσταντίνου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Παρουσία συλλόγων, αθλητών και παλαιμάχων

Παρουσία αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, αθλητών και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 τα εγκαίνια του γηπέδου του Αγίου Κωνσταντίνου, που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου και η Δημοτική Κοινότητα Αγ. Κωνσταντίνου, σε συνεργασία με πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση του έργου: «Εκπληρώνω μια προσωπική δέσμευση στους πολίτες του Αγίου Κωνσταντίνου. Ένα όνειρο για όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό, για όλους όσους θέλουν να βλέπουν την πόλη τους να προοδεύει. Ένα μεγάλο έργο που οραματίστηκε η κοινωνία και υλοποιήσαμε εμείς. Σήμερα δικαιώνονται προσδοκίες και ελπίδες ετών. Με την ανακατασκευή του Γηπέδου του Αγίου Κωνσταντίνου αποδεικνύουμε ότι η δημιουργία υποδομών για τον αθλητισμό της νεολαίας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Εμείς στις προκλήσεις απαντάμε με έργα. Παραδίδουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο το οποίο θα χαίρονται όλοι οι Αγρινιώτες».

Ο κ. Παπαναστασίου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Σύλλογο Παλαιμάχων της ΑΕΚ Αθηνών και της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, στον ΠΑΣ Ιωνικό 80 Αγρινίου, στον Σύλλογο Πραμαντιωτών Αγ. Κωνσταντίνου, στον Σύλλογο Ποντίων Ν. Αιτωλοακαρνανίας «Δημήτριος Ψαθάς», των Μικρασιατών Προσφύγων Ν. Αιτωλοακαρνανίας και στον Σύλλογο ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: