Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Εγκαινιάστηκε η θερμαινόμενη θεραπευτική πισίνα στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Η ΕΛΕΠΑΠ εγκαινίασε τη λειτουργία της θερμαινόμενης θεραπευτικής πισίνας της

Σε μια λαμπρή εκδήλωση, παρουσία πλήθους κόσμου κι επισήμων, η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου εγκαινίασε τη λειτουργία της θερμαινόμενης θεραπευτικής πισίνας της, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στο κτίριό της. Αφού τελέστηκε ο Αγιασμός, απηύθυνε χαιρετισμό η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου Λαμπρινή Κολοβού και ύστερα προβλήθηκε ένα ενημερωτικό βίντεο με τίτλο «μία μέρα στην ΕΛΕΠΑΠ», για τις δράσεις και το έργο που επιτελείται στη δομή.

Για τη συμβολή τους στην αποπεράτωση της πισίνας τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννη και Ελισάβετ Κάππα» Αναστάσιος Κάππας και η υπεύθυνη του κέντρου «ΜyheART Εργαστήριο Τέχνης» Χριστίνα Μπλαχούρα.

Κατόπιν, στην είσοδο της πισίνας, η κα. Κολοβού, μαζί με τους κ.κ. Φαρμάκη, Παπαναστασίου, Κάππα και Μπλαχούρα, κατά το εθιμοτυπικό, έκοψαν την κορδέλα για τα εγκαίνια της πισίνας.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΕΠΑΠ σημειώνει, μεταξύ άλλων:

«Θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες δημόσια, για να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι δεν είμαστε μόνοι, δεν νιώθουμε εγκαταλειμμένοι, αλλά σ’ αυτή τη δύσκολη πορεία της ζωής της, η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου έχει υποστηριχτές και συμπαραστάτες τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου, τη μητέρα ΕΛΕΠΑΠ με την Πρόεδρο Δρ Ελένη Σκουτέλη, κοινωνικούς φορείς όπως τον πρόεδρο του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη & Ελισάβετ Κάππα» κ. Αναστάσιο Κάππα, την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και βέβαια την κοινωνία των πολιτών.

Ιδιαιτέρως θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ, Παιδονευρολόγο Δρ Ελένη Σκουτέλη, για τον δύσκολο και διαρκή αγώνα που καταβάλει για να καθοδηγεί, να ελέγχει, να συμβουλεύει, να εποπτεύει και τα 6 παραρτήματα με τα δαιδαλώδη προβλήματα έχοντας σύμμαχο την τεράστια και πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει, παρ’ ότι ακόμα είναι μάχιμη γιατρός.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε,

ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Νεκτάριος Τριάντης Αρχιερατικός Επίτροπος και κληρικοί της ενορίας μας, η βουλευτής Αιτωλ/νίας κ. Χριστίνα Σταρακά, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, κ. Μαρία Σαλμά, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Βούλγαρη Αμαλία, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ. Μαρία Παπαγεωργίου, κ. Κωνσταντίνος Ζώης, κ. Παναγιώτης Μαρνέζος, κ. Ευθύμιος Γρίβας , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Καψάλης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς», ο πρώην Επιστημονικός Δ/ντης της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου Ορθοπεδικός κ. Ιωάννης Αλέξόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Δημήτριος Γαλαζούλας, ο Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Πάνος Λούκας, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Γιάννης Φρέρης, εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ ΔΥΤ. ΕΛΛ. κ. Βασιλική Παναγοπούλου, ο κ. Αδάμ Βλαχογιάννης Αθλητικός Δ/ντής της ΑHEPA HELLAS, εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού τμήματος Αγρινίου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Γιώργος Αγραφιώτης , εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, Ηλιαχτίδα, Μέριμνα κ.α., η κ. Μαίρη Χρυσικοπούλου Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αγρινίου, πολλοί γονείς και το θεραπευτικό και διοικητικό προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ.

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., τις Γραφικές Τέχνες Τσάντζαλος, τον Αντώνη Γκριμότση – Βυσσινόκηπος, την τηλεόραση του ΑΧΕΛΩΟΥ, όλα τα μέσα ενημέρωσης του νομού μας, έντυπα και ηλεκτρονικά και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για τη συμβολή τους στην προώθηση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: