Δρομολόγιο λεωφορείου από το Αγρίνιο για την παιδική Εξοχή Μπούκας

0
5

Για την τρίτη κατασκηνωτική περίοδο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παιδικής Εξοχής Μπούκας του Δήμου Αμφιλοχίας ανακοίνωσε, ότι, για την τρίτη κατασκηνωτική περίοδο (από 4/8/2021 για κορίτσια 6-16 ετών), θ’ αναχωρήσει λεωφορείο την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 στις 06:30 το πρωί, απ’ τον παλιό σταθμό των τραίνων στο Αγρίνιο. Εκεί θα βρίσκεται υπεύθυνος συνοδός για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων κατά την επιβίβαση, μετακίνηση και αποβίβαση των κατασκηνωτών. Κατά τη μετακίνηση των κατασκηνωτών απαιτείται υποχρεωτικά η χρήση μάσκας.

Οι κατασκηνωτές κατά την προσέλευσή τους στην κατασκήνωση υποχρεούνται να διαθέτουν και να επιδεικνύουν στον υπεύθυνο της κατασκήνωσης, αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (RT-PCR) εντός είκοσι τεσσάρων έως εβδομήντα δύο (24-72) ωρών ή αρνητικό αποτέλεσμα ελέγχου με ταχεία μέθοδο ανίχνευσης αντιγόνου (rapid-test) εντός είκοσι τεσσάρων έως σαράντα οκτώ (24-48) ωρών από την προσέλευση.

Τα παιδιά, που θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση, θα πρέπει πριν την προσέλευσή τους να έχουν ελεγχθεί για πυρετό ή και άλλα συμπτώματα, τα οποία παραπέμπουν σε λοίμωξη σχετική με COVID-19.

Τηλέφωνο επικοινωνίας κατασκήνωσης: 2642051337

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.