Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Δωρεά 5 αναπηρικών αμαξιδίων στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο «Μαρία Δημάδη» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Δωρεά Αγάπης από τον Δήμο Αγρινίου για τις ανάγκες του Σχολείου

O Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου παρέδωσε την Πέμπτη (31/5) το πρωί, στην Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου «Μαρία Δημάδη», πέντε (5) αναπηρικά αμαξίδια ειδικού τύπου για τις ανάγκες του σχολείου.

Τα χρήματα για την αγορά τους συγκεντρώθηκαν από τα έσοδα δύο εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Προγράμματος.

Στην δωρεά αγάπης αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Σήμερα εκπληρώνουμε μια υποχρέωση μας απέναντι σε αυτά τα παιδιά. Αυτή η δωρεά έχει την υπογραφή όλων των Αγρινιωτών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να αγοραστούν τα αμαξίδια. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως ανταπόδοση του τεράστιου έργου που προσφέρετε καθημερινά σε τούτο εδώ το σχολείο. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια. Δεσμεύομαι κι εγώ και οι συνεργάτες μου ότι θα είμαστε στο πλευρό σας όποτε ζητηθεί».

Οι μαθητές δώρισαν στον κ. Παπαναστασίου έναν πίνακα ζωγραφικής, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Παπαγεωργίου και Σπύρος Αδάμης και ο Δ/ντης Α βάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Κολοβός.

Την ικανοποίησή της για την προσφορά εξέφρασε η κ. Ευγενία Κατσένη, Διευθύντρια του σχολείου: «Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω εκ μέρους των γονέων τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή που συναισθάνθηκαν τις ανάγκες μας και ανέλαβαν την υποχρέωση να καλύψουν ένα μεγάλο κενό. Με την πρωτοβουλία σας κ. Παπαναστασίου διευκολύνετε την καθημερινότητα των μαθητών».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: