Δη.Πε.Θε. Αγρινίου: Έναρξη καλοκαιρινής σκηνής στις 8 Αυγούστου με το «Μιλώ σε σένα, Πατρίδα!»

Στον αύλειο χώρο των καπναποθηκών Παπαστράτου

Το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου ανοίγει την αυλαία της Καλοκαιρινής του Σκηνής ανεβάζοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά την επιτυχημένη παράσταση «Μιλώ σε σένα, Πατρίδα!», μια παράσταση-αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Η παράσταση θα παιχτεί στις 8 και 9 Αυγούστου 2023 (21:30) στον αύλειο χώρο των Καπναποθηκών Παπαστράτου, με ελεύθερη είσοδο. Θ’ ακολουθήσει περιοδεία από 10 έως 31 Αυγούστου στην Αιτωλοακαρνανία και σε φεστιβάλ της χώρας.

Πρόκειται για ένα θεατρικό οδοιπορικό που χρονικά καλύπτει την περίοδο της Μικρασιατικής καταστροφής βασισμένο σε αφηγήσεις γυναικών. Οι ιστορίες τους συναρμολογούν την εποχή του 1922, ζωντανεύοντας ατομικές και συλλογικές μνήμες που φωτίζουν διαφορετικά όχι μόνο το παρελθόν αλλά και τα σύγχρονα πάθη μας.

Σκηνοθεσία: Κάτια Ζαρκάδα / Γιούλη Μαρούση

Εικαστικό περιβάλλον: Ίνα Καραγεώργου
Κοστούμια: Αλεξάνδρα Καψάλα – GREENWOOD
Φωτισμοί: Δημήτρης Παπαδάκης
Κινησιολογία: Λητώ Γερνά
Βοηθός σκηνοθέτη: Δώρα Τριανταφύλλου
Φωτογραφίες: Σπύρος Γιολδάσης

Παίζουν: Γιούλη Μαρούση, Μαρία Ορφανού, Μαρία Ντίνου, Δέσποινα – Μαρίνα Σαμαρά, Λένα Υφαντή.

Είσοδος ελεύθερη.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση στον αύλειο χώρο των Καπναποθηκών Παπαστράτου, παρακαλούνται να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες στα τηλέφωνα του θεάτρου 2641021158 και 2641360606, 9:00-13:00 για κρατήσεις θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ετικέτες