Δυναμική παρουσία των αθλητών της ΓΕΑ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα των αθλητών στίβου της ΓΕΑ

“Με το δεξί” ξεκίνησαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι δρομείς αποστάσεων της ΓΕΑ για τη νέα αθλητική περίοδο. Στο δάσος Στροφυλιάς (40χλμ. από την Πάτρα), περισσότεροι από 300 αθλητές της Δυτικής Ελλάδας πήραν μέρος στους ετήσιους Περιφερειακούς αγώνες Ανωμάλου Δρόμου όλων των κατηγοριών.

Κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες και μέσα σε ένα πανέμορφο τοπίο πραγματοποιήθηκαν ωραίες κούρσες και με έντονο συναγωνισμό. Η ΓΕΑ συμμετείχε με συνολικά 17 αθλητές και αθλήτριες-κυρίως των μικρών κατηγοριών – και πρωταγωνίστησε σε όλες.

Ο Νίκος Σταμούλης κέρδισε τον αγώνα των 4000μ. Παίδων με τον Δημήτρη Μπεκούλη να τερματίζει στη 12η θέση. Στα 500μ. αγοριών ο Παναγιώτης Τουφεκούλας ήταν νικητής με τον Γιάννη Σίμο να έρχεται 4ος. Στον δρόμο των 1000μ. Παμπαίδων ο Λάμπρος Σίμος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ο Αποστόλης Μάττας ήρθε στην 4η θέση, ο Γιάννης Ματσούκας στην 5η και ο Διονύσης Καψάλης στην 6η.

Στην αντίστοιχη κούρσα των Παγκορασίδων 4η ήταν η Μαίρη Λαυράνου, 5η η Χριστίνα Σκεπετάρη, 8η η Αναστασία Αλέστα, 10η η Σέβη Παπαδημητρίου, 11η η Ευτυχία Σιαπλαούρα και 12η η Άννα Δρόσου. Αρκετά καλά αγωνίστηκαν η Αλεξάνδρα Γκέκα (12η) στα 3000μ. Κορασίδων και ο Βασίλης Σιαπλαούρας (20ος) στα 2000μ. Τέλος στα 500μ. κοριτσιών 20η τερμάτισε η Ιωάννα-Μαρία Ποσονίδη.

Υπεύθυνος της αποστολής στους αγώνες ήταν ο προπονητής των αθλητών Μπάμπης Ποσονίδης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος