Δήμος Αγρινίου: Παρουσιάστηκε η οικονομική ταυτότητα του Δημότη

Οι δημότες μπορούν να διεκπεραιώνουν επτά υπηρεσίες χωρίς να προσέρχονται στην Οικονομική Υπηρεσία

Στα σημαντικά οφέλη της εφαρμογής της Οικονομικής Ταυτότητας του Δημότη αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου κατά τη διάρκεια παρουσίασης, που έγινε την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022. Οι δημότες μπορούν απ’ το site του Δήμου agrinio.gov.gr, στο e-οικονομική ταυτότητα δημότη, ν’ αναζητούν επτά υπηρεσίες τις οποίες μπορούν να διεκπεραιώνουν χωρίς να προσέρχονται στην Οικονομική Υπηρεσία.

Η εφαρμογή είναι mobile ready οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε browser από κινητό τηλέφωνο. Μπορούν να εξαχθούν αρχεία μορφής pdf και xls, ενώ όλα τα δεδομένα εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο.

«Εκσυγχρονίζουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών. Δίνεται ακόμα ένα εργαλείο, ακόμα μία επιλογή να εξυπηρετηθούν αποτελεσματικά, άμεσα και γρήγορα», ανέφερε ο κ. Παπαναστασίου. «Ήταν απαίτηση του Δημάρχου να εκσυγχρονιστούν οι υπηρεσίες μας. Όλοι οι υπόχρεοι μπορούν να κάνουν χρήση της εφαρμογής. Ευχαριστούμε όλα τα στελέχη των υπηρεσιών μας», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Φωτάκης.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος