Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Δήλωση Σπηλιόπουλου ενόψει Πάσχα

Κοινοποίηση

Το μήνυμα του Κώστα Σπηλιόπουλου για το Πάσχα:

“Με πίστη προσκυνούμε τα Πάθη το Χριστού και ετοιμαζόμαστε να τιμήσουμε την Ανάστασή του. Σε ένα περιβάλλον διαφορετικό φέτος, αφού οι δύσκολες συνθήκες που διανύουμε μας κρατούν στο σπίτι, μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τα έθιμά μας.

Το μήνυμα που στέλνει  όμως η χώρα, είναι ίσως πιο δυναμικό από ποτέ. Διαχειριζόμαστε την κρίση με επιτυχία, ενότητα και με λιγότερες απώλειες σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου. Είμαστε κοντά στη Νίκη, μετά από τη μεγαλειώδη προσπάθεια όλων και κυρίως των πολιτών.

Η Ελλάδα, συντροφιά με τη Χριστιανοσύνη, θα βγουν πιο δυνατές από αυτή τη δοκιμασία, αναθεωρώντας πολλά σε ατομικό, συλλογικό και κοινωνικό επίπεδο.

Η Ανάσταση του Κυρίου, είναι η ελπίδα για το αύριο και φέρνει στο προσκήνιο το νόημα της ανθρώπινης λύτρωσης.

Τα άγια πάθη, η ανάσταση και το διττό τους μήνυμα, ας είναι η αιτία για ένα νέο ξεκίνημα, μία αφετηρία επαναπροσδιορισμού στη βάση του εφικτού των στόχων μας και εφαλτήριο για να πορευθούμε με οδηγό αξιακούς και ηθικούς κώδικες, προς ένα ελπιδοφόρο αύριο!

Χρόνια Πολλά, καλή Ανάσταση!”

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: