Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Διήμερο σεμινάριο για τον τραυλισμό από την ΕΛΕΠΑΠ

Κοινοποίηση

“Ο Τραυλισμός στην Προσχολική και Σχολική Ηλικία- Αξιολόγηση και Θεραπεία”

H ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου πραγματοποίησε διήμερο σεμινάριο στις εγκαταστάσεις του νέου κτιρίου της, στις 27-28 Ιανουαρίου 2018, με θέμα “Ο Τραυλισμός στην Προσχολική και Σχολική Ηλικία- Αξιολόγηση και Θεραπεία”. Την παρουσίαση και ενημέρωση έκανε ο εξειδικευμένος Λογοθεραπευτής Τραυλισμού κ. Γεώργιος Φούρλας.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν οι λογοθεραπευτές του κέντρου, πολλοί λογοθεραπευτές της περιοχής μας, καθώς και από άλλες περιοχές. Απέκτησαν επάρκεια στο εξειδικευμένο θέμα του τραυλισμού και με γνώμονα πάντα το παιδί είναι έτοιμοι να προσφέρουν την επιστημονική τους κατάρτιση.

“Η Τ.Δ.Ε. της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου είναι πρόθυμη να ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση προκειμένου οι επιστήμονες θεραπευτές να εξελίσσονται και να επιμορφώνονται συνεχώς και ευελπιστεί και σε επόμενες δράσεις επιστημονικής εξέλιξης για όλες τις ειδικότητες των θεραπευτών” σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΕΠΑΠ.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: