Διήμερο Metal Union Festival στο Αγρίνιο

Το Σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου

Το πρώτο οργανωμένο φεστιβάλ για τη σκληρή μουσική παρουσιάζει η Λέσχη Φίλων hard rock και heavy metal μουσικής Αγρινίου «Metal Union», υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου, στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια Αγρινίου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Firewind
Nervosa
Northwind
Meden Agan
40 Gigs In space

Η power metal μηχανή που ακούει στο όνομα Firewind, υπό την καθοδήγηση του διάσημου Έλληνα κιθαρίστα Gus G. (Ozzy Osbourne) έρχεται για να παραδώσει μαθήματα δυναμισμού και μελωδίας, έχοντας στις πλάτες της πολύχρονη δισκογραφική και συναυλιακή παρουσία. Μαζί τους, το γυναικείο συγκρότημα των Nervosa, μια ανερχόμενη δύναμη στο thrash metal, μετά από ένα βαρύ καλοκαιρινό live πρόγραμμα που συμπεριλαμβάνει και το Wacken Open Air, θα ανέβουν στη σκηνή του φεστιβάλ για μια καθηλωτική εμφάνιση. Special guests οι βετεράνοι της ελληνικής heavy metal σκηνής Northwind, για πρώτη φορά στην πόλη μας, θα ερμηνεύσουν κομμάτια από τους κλασικούς τους δίσκους και την τελευταία τους δουλειά, που κυκλοφόρησε το 2020 με τον τίτλο “History”. Οι παλιοί γνώριμοι για την πόλη μας Meden Agan δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι γνωστοί για τα ποιοτικά live που δίνουν. Τέλος, τη συναυλία θα ανοίξουν οι Αγρινιώτες 40 Gigs In Space, αποτελούμενοι από γνωστά μέλη της τοπικής hard rock σκηνής.

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Planet Of Zeus
Full House Brew Crew
Hypnotic Nausea
Bad Habits
Ultimus Ignota

Οι ηγέτες του stoner rock Planet Of Zeus δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Μονολιθικά riff, ατμόσφαιρα και πάθος θα ξεσηκώσουν τον κόσμο του φεστιβάλ. Οι Full House Brew Crew είναι αυτό που λέει το όνομα. Θα σηκώσετε τα ποτήρια σας μαζί τους; Τα λόγια είναι φτωχά για τους Hypnotic Nausea. Ψυχεδελικά vibes από το πιο γνωστό αγρινιώτικο σχήμα με τη διεθνή αναγνώριση. Οι Bad Habits με το βρώμικο rock ‘n’ roll τους είναι εγγύηση να ανεβάσουν τους παλμούς, ενώ τη συναυλία ανοίγει το τοπικό σχήμα hard rock των Ultimus Ignota.

Εισιτήρια

Εισιτήρια προπωλούνται στο more.com by viva.

Μετά το πέρας της προπώλησης, οι τιμές εισιτηρίων διαμορφώνονται σε 25€ ανά ημέρα και 40€ το διήμερο, ενώ η είσοδος σε άτομα έως 15 ετών είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος