Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Διευκρινίσεις της ΓΕΑ για την έναρξη των τμημάτων της

Κοινοποίηση

Με βάση τις τελευταίες οδηγίες του ΕΟΔΥ

Από την 1η Σεπτεμβρίου έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ), που λειτουργούν μέσα στο Παπαστράτειο Μέγαρο, αλλά και έξω από αυτό. Οι διευκρινιστικές οδηγίες του ΕΟΔΥ επέτρεψαν το ξεκίνημα όλων των αθλητικών τμημάτων (Στίβος, Μπάσκετ, Βόλεϊ) σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και την έναρξη του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής, Ενόργανης Γυμναστικής, Γυμναστικής Ενηλίκων (Yoga, Pilates, Aerobic) και Σκακιού, στις 13 Σεπτεμβρίου.

Όλα τα υπόλοιπα τμήματα – Λαογραφικός Όμιλος (Παραδοσιακοί χοροί), Θεατρική Ομάδα, Κλασικό Μπαλέτο, Μοντέρνος Χορός, Zumba, Latin – θα λειτουργήσουν τον Οκτώβριο, με δεδομένη την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής.

Πληροφορίες και εγγραφές για όλα τα τμήματα στο ισόγειο του Μεγάρου, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:30-12:30 και 18:30-20:30, αλλά και στα τηλέφωνα 2641024767 – 2641026984.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: