Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Διανομή ΤΕΒΑ σε Αγρίνιο και Ναύπακτο

Κοινοποίηση

Διάθεση τροφίμων και ειδών καθημερινής χρήσης σε Αγρίνιο και Ναύπακτο σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και οι εταίροι της Δήμος Αγρινίου, Δήμος Ναυπακτίας και Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, θα προχωρήσουν σε διανομή ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής (βρεφικές πάνες, καθαριστικό γενικής χρήσης, μωρομάντηλα, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων) και είδη Παντοπωλείου (φασόλια, φακές, ρύζι, ντοματοπολτός, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ) στους ωφελούμενους.

Η διανομή θα γίνει την Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Νοεμβρίου από τον Δήμο Αγρινίου και από την Μητρόπολη, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου (οδός Βλαχοπούλου 13) από 9:00 έως 14:00. Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου -κατά τις ίδιες ώρες- θα γίνει διανομή ειδών παντοπωλείου μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ναυπακτίας (οδός Φαλυσίου 6).

Η Κοινωνική Σύμπραξη έχει αναλάβει την ειδοποίηση των ωφελούμενων – με sms και τηλεφωνικά- προκειμένου να παραβρεθούν στο σημείο διανομής τις συγκεκριμένες ώρες. Οι ωφελούμενοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ τους.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: