Ατομική Νομική Συμβουλευτική για ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Δωρεάν εξατομικευμένα ραντεβού για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ με δικηγόρους για επίλυση θεμάτων

Ατομικές συνεδρίες νομικής συμβουλευτικής παρέχονται μέσω της δράσης νομικών συμβουλών «THEMIS PROSVASIS» στους ωφελούμενους ΤΕΒΑ των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας. Αποτελεί τη συνέχεια και την επέκταση της δράσης «Νομικές Συμβουλές» Π.Ε. Αχαΐας πλέον για το σύνολο των ωφελούμενων ΤΕΒΑ των Κοινωνικών Συμπράξεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Μέσω αυτής, θα υποστηρίζονται δωρεάν εξατομικευμένα ραντεβού για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ με δικηγόρους για επίλυση θεμάτων εξωδικαστικά, όπως: χειρισμό εγγράφων, συμβουλές για δανειακές υποχρεώσεις, επεξηγήσεις για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, θέματα Οικογενειακού Δικαίου, νομική καθοδήγηση για φορολογικά και προνοιακά ζητήματα, συμβουλευτική για εργασιακά θέματα και ζητήματα Ασφαλιστικού Δικαίου καθώς και υποστήριξη στην βελτίωση προσβασιμότητας σε κοινωνικές υπηρεσίες.

Η δράση θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τους Δικηγορικούς Συλλόγους των 3 Περιφερειακών Ενοτήτων της ΠΔΕ και συγκεκριμένα με τους Δικηγορικούς Συλλόγους Πατρών, Αιγιάλειας και Καλαβρύτων, Ι.Π. Μεσολογγίου, Αγρινίου καθώς και Ηλείας και Αμαλιάδας.

Οι υπηρεσίες νομικής συμβουλευτικής αφορούν την παροχή εξειδικευμένων νομικών συμβουλών σε ωφελούμενους μέσω ατομικής νομικής συμβουλευτικής και θα δίδονται δια ζώσης και τηλεφωνικά από εξειδικευμένους δικηγόρους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο: 2611 100230, από 9:00-17:00 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]

Η δράση υπάγεται στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος ΤΕΒΑ.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος