Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

ΑΟ Αγρινίου: Ποιοι στηρίζουν τη νέα προσπάθεια – «Η αρχή έγινε και προχωράμε…»

Κοινοποίηση

Τι λέει επισήμως ο ΑΟ Αγρινίου για τη νέα προσπάθεια που στόχο έχει τη διατήρηση της ομάδας στην Α2 Εθνική

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Αγρινίου για τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει, με στόχο τη διατήρηση της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία. Σε συνάντηση που έγινε πριν λίγες ημέρες, συζητήθηκαν οι τρόποι και ζητήθηκε η οικονομική συνδρομή των ανθρώπων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία, για να μπορέσει η ομάδα ν’ ανταποκριθεί στις τρέχουσες αλλά και αυριανές της υποχρεώσεις.

Η ανακοίνωση Α.Ο. Αγρινίου:

Λίγες μέρες πριν πραγματοποιήθηκε συνάντηση με πρωτοβουλία φίλων του μπάσκετ, φίλων του Α.Ο. Αγρινίου, ανθρώπων με ενδιαφέροντα για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής του Αγρινίου με βασικό θέμα συζήτησης τη διατήρηση και συνέχιση της παρουσίας της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο. Αγρινίου στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Συζητήθηκαν οι τρόποι αλλά και ζητήθηκε η οικονομική συνδρομή των ανθρώπων αυτών, για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στις τρέχουσες αλλά και αυριανές της υποχρεώσεις.

Οι συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία αυτή ήταν με αλφαβητική σειρά:

Αθανασίου Χαρίλαος (Λάκης)
Βασιλόπουλος Γρηγόριος
Γερμανός Περικλής
Γεωργαντάς Γεώργιος
Γουργολίτσας Αλέξιος
Καββαδίας Θεόδωρος
Καγκάδης Σωτήριος
Καμαριάρης Νικόλαος
Καρβελάς Νικόλαος
Κόκκιος Αθανάσιος
Πατσατζόπουλος Αλέξανδρος
Σαπλαούρας Νεκτάριος
Σερέτης Γρηγόριος
Σωτηρόπουλος Γεώργιος
Τσιαμάκης Νικόλαος
Φλώρος Σπυρίδων

Η αρχή έγινε και ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

Κλείνοντας την ενημέρωση αυτή όλοι οι παραπάνω κύριοι κάνουν έκκληση – κάλεσμα προς την κοινωνία του Αγρινίου για διεύρυνση της λίστας αυτής των φίλων – υποστηρικτών, για να μπορέσει η ομάδα μας να εκπροσωπηθεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σας περιμένουμε.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: