Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Συνεργασία της ΑΛΦΑ 93 με τον ΑΟ Αγρινίου – «Βασικός στόχος η καλύτερη δυνατή εξέλιξη των αθλητών»

Κοινοποίηση

Ανακοίνωση της ΑΛΦΑ 93 για τη συνεργασία των δύο Συλλόγων

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΑΟ Αγρινίου ανακοίνωσε -και- η ΑΛΦΑ 93 (βλ. ΕΔΩ την ανακοίνωση του ΑΟΑ). «Η συνεργασία θα είναι πολυεπίπεδη, με στόχο αφενός το όφελος των δύο Συλλόγων και αφετέρου του μπάσκετ της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής», γράφει στην ανακοίνωσή της η ΑΛΦΑ 93 και τονίζει: «Οριοθετούμε μία “νέα εποχή” (συνεργασίας) για το μπάσκετ του Αγρινίου».

Η ανακοίνωση της ΑΛΦΑ 93:

«ΑΟ Αγρινίου και ΑΛΦΑ 93, ΑΛΦΑ 93 και ΑΟ Αγρινίου, προχωράμε μαζί!

Ύστερα από επαφές που είχαμε με την Διοίκηση του ΑΟ Αγρινίου, ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας της ομάδας μας με τον Σύλλογο που εκπροσωπεί την πόλη μας στις Εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ. Η συνεργασία αυτή θα είναι πολυεπίπεδη, με στόχο το όφελος των δύο Συλλόγων, αλλά και του μπάσκετ της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.

Ουσιαστικά ο κάθε Σύλλογος θα διατηρήσει την διοικητική του αυτονομία και η ΑΛΦΑ 93 θα λογίζεται ως θυγατρική του ΑΟ Αγρινίου. Η συνεργασία θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την καλύτερη διαχείριση των Ακαδημιών μας, με στόχο την ανάδειξη των ταλέντων που υπάρχουν στην περιοχή (και όχι μόνο).

Βάζουμε -από κοινού με τον ΑΟ Αγρινίου- μία νέα «βάση» για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή. Οριοθετούμε μία «νέα εποχή» (συνεργασίας) για το μπάσκετ του Αγρινίου. Με ομόνοια, σύμπνοια και αλληλοστήριξη, έχοντας ως βασικό στόχο την καλύτερη δυνατή εξέλιξη των αθλητών και την αναβάθμιση του αθλήματος.

Περισσότερες λεπτομέρειες θ’ ανακοινωθούν σύντομα σε συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσουν οι ιθύνοντες των Συλλόγων μας».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: