Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

«Αναχωρήσεις» από την Κινηματογραφική Λέσχη στο «Άνεσις»

Κοινοποίηση

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 η προβολή

Τις προβολές της συνεχίζει η Κινηματογραφική Λέσχη Αγρινίου, με την ταινία «Αναχωρήσεις», του Γιοτζίρο Τακίτα και με τον Μασαχίρο Μοτόκι. Η προβολή θα γίνει την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 (21:30), στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις».

Ο Daigo Koyabashi, μουσικός, μετακομίζει στη γενέτειρα του, όταν μένει άνεργος. Εκεί, απαντώντας σε μια αγγελία της τοπικής εφημερίδας, δεσμεύεται χωρίς να το γνωρίζει από την αρχή και κρυφά από τη γυναίκα του, να προετοιμάζει τους νεκρούς για την «αναχώρησή» τους πριν την καύση. Όταν η γυναίκα του ανακαλύπτει το μυστικό, ο Daigo πρέπει να διαλέξει.. Μια θαυμάσια ταινία που μας διδάσκει ότι ο θάνατος δεν είναι το τέλος αλλά μια καινούρια αρχή.

Πρωταγωνιστούν: Masahiro Motoki… Daigo Kobayashi, Tsutomu Yamazaki… New Boss, Ryoko Hirosue… Mika, Kazuko Yoshiyuki, Kimiko Yo, Takashi Sasano, Tôru Minegishi, Tetta Sugimoto, Yukiko Tachibana, Tatsuo Yamada.
Σκηνοθεσία: Yojiro Takita.

Τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ.

Είσοδος ελεύθερη για τους άνεργους, πολύτεκνους, μαθητές, φοιτητές και ΑμεA.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: