Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Αμφιλοχία: Εκατοντάδες μαθητές στην ενημέρωση στοματικής υγιεινής (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

«Πρόληψη-Διατροφή-Αγωγή Υγείας»

Με εκατοντάδες μαθητές γέμισε το αμφιθέατρο του Δημαρχείου Αμφιλοχίας, την Δευτέρα 20 Μαρτίου, όπου παρακολούθησαν την εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη-Διατροφή-Αγωγή Υγείας». Τους μαθητές υποδέχθηκε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λαμπρινή Χαρδαλιά, αρμόδια για θέματα προαγωγής της δημόσιας υγείας, η οποία ευχαρίστησε τις ομιλήτριες Σπυριδούλα Καραδήμα – Οδοντίατρο, MSc, MPH (Ειδικευθείσα στην Κοινωνική Οδοντιατρική και στη Δημόσια Υγεία), Διευθύντρια ΕΣΥ – Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας και Μαρία Βακράκου DDS – Χειρουργό Οδοντίατρο, εκπρόσωπο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αγρινίου.

Οι κυρίες Καραδήμα και Βακράκου, χρησιμοποιώντας παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά βίντεο και διαδραστικές μεθόδους, ενημέρωσαν τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και του Γυμνασίου της Αμφιλοχίας για τη σημασία της στοματικής υγιεινής και της υιοθέτησης καλών συνηθειών για την προστασία των δοντιών, προκαλώντας το ενδιαφέρον και την προσοχή των παιδιών.

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας και συνδιοργανώθηκε απ’ τον Δήμο Αμφιλοχίας, το Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αγρινίου.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: