Αμείωτο κέφι μέχρι το πρωί στον ετήσιο χορό του Λ.Ο. της ΓΕΑ (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη συμμετοχή ο ετήσιος χορός της ΓΕΑ

Η μεγάλη συμμετοχή, ο ενθουσιασμός και το αμείωτο κέφι ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του ετήσιου μεγάλου χορού που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 σε αίθουσα της πόλης.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Έφορος του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ κος Δημοσθένης Καπώνης, ο όποιος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του έργου που παράγεται στον Όμιλο, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του Δημάρχου Αγρινίου κου Γ. Παπαναστασίου, του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Αιτ/νιας κου Γ. Βαρεμένου, του Προέδρου της ΓΕΑ κου Χ. Θετάκη και του Προέδρου του Συλλόγου Δρυοπίδας Κύθνου κου Π. Ηλιού.

“Παρών” ο Σύλλογος Δρυοπίδας Κύθνου

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης αντιπροσωπευτικό χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυοπίδας Κύθνου, ο όποιος νωρίτερα το μεσημέρι επισημοποίησε την αδελφοποίηση του με τον Λαογραφικό Όμιλο της ΓΕΑ στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Η εκδήλωση

Η εκδήλωση άρχισε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της πατρίδας μας από τα παιδικά τμήματα του Ομίλου, τα οποία απέσπασαν το πιο ζεστό και διαρκές χειροκρότημα της βραδιάς. Ακολούθησαν αντιπροσωπευτικά τμήματα ενηλίκων και στη συνέχεια το νεανικό χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυοπίδας Κύθνου με τις παραδοσιακές στολές του νησιού, που μάγεψε κυριολεκτικά τους παρευρισκομένους, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η κοπή της πίτας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παραδοσιακούς χορούς από όλα τα μέρη της χώρας μας με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων και κάτω από τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας του Ηλία Πλαστήρα, αλλά και αυτής του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυοπίδας Κύθνου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα “ευχαριστώ” του Ομίλου

Ο Έφορος του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ, κ. Δημοσθένης Καπώνης ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν ή βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τις χορεύτριες – χορευτές του Ομίλου με τις οικογένειες τους, καθώς επίσης τους χοροδιδασκάλους του Ομίλου κ. Γιώργο Τσελίκα και κα. Ασπασία Κρικώνη. Ευχαρίστησε επίσης τους χορηγούς, τα μέλη της ομάδας του Ομίλου κα Μαρίκα Κοντούλη και Αγγελική Κουτσούκη, το προσωπικό της ΓΕΑ, καθώς και τα ΜΜΕ της Πόλης για την δημοσιοποίηση και την προβολή της εκδήλωσης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος