21ος Άκτιος Δρόμος: Ακυρώθηκε ο Ημιμαραθώνιος

Ήταν προγραμματισμένος για τις 4 Οκτωβρίου

Ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού η μεγάλη αθλητική διοργάνωση του 21ου Ημιμαραθωνίου  Άκτιου Δρόμου, όπως και οι αγώνες των 5,10 χλμ. και ο παιδικός του 1 χλμ. Οι αγώνες είχαν προγραμματιστεί για τις 4 Οκτωβρίου, ωστόσο ακυρώνονται λόγω της έξαρσης της πανδημίας, που παρατηρείται στη χώρα μας.

Τη μη διεξαγωγή του Δρόμου αποφάσισε το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και ο ίδιος ο Πρόεδρος του Κέντρου Παντελής Αποστολάκης.

«Πάνω από πολιτιστικές εκδηλώσεις και διοργανώσεις αθλητικών αγώνων είναι η ασφάλεια των συμπολιτών μας. Μέχρι τώρα εφαρμόζουμε τα μέτρα των ειδικών επιστημών του ΕΟΔΥ και καταφέραμε στον Δήμο μας να έχουμε μηδενικά περιστατικά ασθενών με COVID-sars 19» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση από το Κέντρο, που υπογραμμίζει: «Ευελπιστούμε ότι η χώρα μας θα αντιμετωπίσει και θα ξεπεράσει την έξαρση του ιού COVID SARS -19 και την ερχόμενη χρονιά να προβούμε ξανά στην διοργάνωση του Ημιμαραθώνιου Άκτιου Δρόμου».

Ο 21ος Ημιμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου 2021, και παράλληλα θα διεξαχθεί ο αγώνας 10,5 χλμ. και ο παιδικός αγώνας 1 χλμ.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος