Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

«Αιχμαλωτίζοντας την Oμορφιά»: Έκθεση φωτογραφίας του Λεωνίδα Στούμπου

Κοινοποίηση

Η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του Λεωνίδα Στούμπου στη «Διέξοδο»

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, στις 9 το βράδυ, εγκαινιάζεται στο Ιστορικό Μουσείο «Διέξοδος» η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του Λεωνίδα Στούμπου με εικόνες που «αιχμαλώτισε» η μικρή φωτογραφική του μηχανή τσέπης τύπου Compact την προηγούμενη διετία, στο μαγευτικό τοπίο της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.

Το έργο του Λεωνίδα Στούμπου θα παρουσιάσουν ο καθηγητής φωτογραφίας και διδάκτωρ Σημειολογίας της Τέχνης Πολυδεύκης Ασωνίτης και η διακεκριμένη φωτογράφος και ειδική γραμματέας της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Άντα Κάζαγλη. Για την προσωπικότητά του θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Η. Χαλαζιάς.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου και θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση (πλην Δευτέρας και Τρίτης) μ’ ελεύθερη είσοδο από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 8 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ.

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Λεωνίδας Στούμπος γεννήθηκε το 1954 στο Μεσολόγγι και έχει σπουδάσει Μουσική. Είναι ερευνητής και δάσκαλος της Ελληνικής Λαϊκής Μουσικής. Έχει εργαστεί ως επαγγελματίας μουσικός στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Φωτογραφίζει ερασιτεχνικά από τη δεκαετία του ΄70. Εκθέτει για πρώτη φορά και οι φωτογραφίες του έχουν τραβηχτεί στο Μεσολόγγι την τελευταία διετία με μηχανή Compact τσέπης.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: