Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Αιτωλοακαρνανία: Έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Κοινοποίηση

Έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού – 162 έλεγχοι από 18 έως 27 Ιουνίου

Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Από 18 μέχρι και 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 162 έλεγχοι, υπό την εποπτεία της Αντιπεριφερειάρχη Μαρίας Σαλμά. Κατά τον έλεγχο δόθηκε ιδιαίτερη βάση στην τήρηση των μέτρων που αφορούν τρεις βασικές παραμέτρους και πιο συγκεκριμένα:

Α) Αυστηρή τήρηση των αποστάσεων, δηλαδή η αποστασιοποίηση μεταξύ των ατόμων σε δημόσιους χώρους, τουλάχιστον 1,5 μέτρο ο ένας από τον άλλον.
Β) Επιμελές και σωστό πλύσιμο των χεριών και απολύμανση.
Γ) Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε ορισμένους χώρους των επιχειρήσεων, όπως ο χώρος του παρασκευαστηρίου και της κουζίνας και το σερβίρισμα.

Στο πλαίσιο του ελέγχου για την αυστηρή τήρηση της νομοθεσίας, που αφορά την λειτουργία ευαίσθητων Δομών, όπως είναι τα ΜΦΗ, ΚΔΗΦ κ.λπ. πραγματοποιήθηκαν συνολικά 14 έλεγχοι στην Αιτωλοακαρνανία.

Η Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας θα συνεχίσει τους ελέγχους και την ενημέρωση των πολιτών.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: