Αγρίνιο: Σε στήριξη της τοπικής αγοράς καλεί ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου

«Μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Η τοπική αγορά είναι ασφαλής προορισμός», υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κωστίκογλου

Κάλεσμα στο καταναλωτικό κοινό για στήριξη της τοπικής αγοράς απευθύνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου (ΕΣΑ) Σωκράτης Κωστίκογλου, με αφορμή τις χειμερινές εκπτώσεις που ξεκινούν στις 10 Ιανουαρίου. «Τα καταστήματα είναι προετοιμασμένα να σας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Η τοπική αγορά είναι ασφαλής προορισμός», υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κωστίκογλου.

Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή του:

«Την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου ξεκινούν οι τακτικές χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Τα καταστήματα της τοπικής μας αγοράς και σε αυτή την εκπτωτική περίοδο και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας που διαρκεί σχεδόν δύο χρόνια μέχρι σήμερα, είναι προετοιμασμένα για να σας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τα καταστήματα της πόλης μας και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στηρίζοντας τις τοπικές μας επιχειρήσεις ,όπως άλλωστε κάνετε εδώ και πολλά χρόνια και σας ευχαριστούμε και για την εμπιστοσύνη και για την στήριξη σας.

Η τοπική μας αγορά είναι ασφαλής προορισμός και αυτό το έχουμε καταφέρει όλοι μαζί, συνάδελφοι, εργαζόμενοι και καταναλωτές σε όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης μέχρι σήμερα, τηρώντας με υποδειγματικό τρόπο τα υποχρεωτικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος