Αγρίνιο: Ο εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων (ΦΩΤΟ)

Με κάθε επισημότητα οι εκδηλώσεις

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε η Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου κι έγινε ο εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Αγρίνιο, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την έπαρση της σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη. Ακολούθησε επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και ομιλία από την κ. Στάμου – Μασαλή Αλίκη, μέλος του παραρτήματος της Ε.Α.Α.Σ Αιτ/νίας. Το πρόγραμμα εορτασμού προβλέπει επίσης γενικό σημαιοστολισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας και φωταγώγηση το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών.

Αμέσως μετά  πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Μαρίας Δημάδη απ’ τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, τον Βουλευτή Γ. Βαρεμένο, τον Αστ. Υποδ. Κοσμά Παπαγρίβα, τον εκπρ. Ανωτέρου Διοικητή Φρουράς Μεσολογγίου Γρ.Γιώτη, τον Διοικητή ΠΟΥ Αγρινίου Ευστράτιο Πετράκη, τον Διοικητή Αεροπορικού Φυλακίου Αγρινίου Κ. Σδουκος, την Αντιπρόεδρο του ΠΕΡ. ΤΜ. ΕΕΣ Τσιρωνη Δήμητρα, τον πρ. της Ένωσης Αποστράτων Αξ. Αιτ/νιας Κ. Τσάτζαλο και τον εκπρ. Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου Δ. Κολοκότσιος.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Βασιλείου Παναγόπουλου.

Ο Δήμαρχος σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Τιμούμε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και υπερασπίζονται τα ιδανικά του Έθνους».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος