Αγρίνιο: Έκθεση ζωγραφικής με θέμα την Αστεγία

Στις 23 Οκτωβρίου τα εγκαίνια

Έκθεση ζωγραφικής με θέμα την αστεγία διοργανώνουν οι Δομές Αστέγων του Δήμου Αγρινίου, σε συνεργασία με το εργαστήριο τέχνης Myheart και τη Gallery «Πινακοθήκη».

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου καλεί το κοινό στην έκθεση, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν 42 έργα με κεντρικό θέμα την αστεγία. Σκοπός της προσπάθειας είναι ν’ αναδείξει την έννοια μέσα από το κοινωνικό πρόσωπο της Τέχνης. Κύριος στόχος είναι η κοινωνική ευαισθητοποίηση, η αφύπνιση, αλλά και η στήριξη των συνανθρώπων μας που είναι ενταγμένοι στις Δομές Αστέγων.

Οι επισκέπτες μπορούν να συνεισφέρουν με συγκέντρωση τροφίμων (κυρίως για πρωινό), καθώς και εισιτηρίων Αστικού ΚΤΕΛ για τη μετακίνηση των αστέγων.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στην Gallery Πινακοθήκη, Παπαστράτου 45, στις 23 Οκτωβρίου και ώρα 20:30. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό μέχρι 27 Οκτωβρίου λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλες τις οδηγίες για τα μέτρα πρόληψης που ορίζει ο ΕΟΔΥ κατά της διασποράς της Covid – 19.

Ωράριο Έκθεσης: 10:00-13:30 και 18:00–21:00.

Η συλλογή τροφίμων και εισιτηρίων θα γίνεται στις ώρες κοινού της έκθεσης.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος