Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Αγρίνιο: Δύο γυναίκες έκλεψαν από σπίτι 400 ευρώ, έγγραφα, κλειδιά και ρούχα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ

Κοινοποίηση

Μπήκαν σε σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο

Συνελήφθησαν δύο γυναίκες στο Αγρίνιο, το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3), από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αγρινίου, διότι το βράδυ της Κυριακής είχαν μπει, από ανασφάλιστο παράθυρο, σε σπίτι ηλικιωμένης σε περιοχή του Αγρινίου. Από το σπίτι, οι δυο γυναίκες έκλεψαν 400 ευρώ, έγγραφα, κλειδιά και είδη ρουχισμού συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Δύο συλλήψεις για κλοπή και μία ακόμα για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος

Συλλήψεις για κλοπή είχαμε και στο Μεσολόγγι, την Δευτέρα (20/3). Δύο άνδρες παραβίασαν περίφραξη εταιρείας κι έκλεψαν δύο ψυκτικά συστήματα φορτηγών αυτοκινήτων, αξίας 3.000 ευρώ. Αστυνομικοί της Ασφαλείας Μεσολογγίου εντόπισαν και ακινητοποίησαν το όχημα των δραστών και τους συνέλαβαν. Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν κλέψει τα σίδερα από περιοχή του Μεσολογγίου, τα οποία πώλησαν σε επιχείρηση έναντι του χρηματικού ποσού των 40 ευρώ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επίσης έναν άνδρα, που ήταν προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος, ενώ βρήκαν και κατέσχεσαν 1 ψυκτικό σύστημα, 2 κοντέσερ και 1 ανεμιστήρα ψυκτικού συστήματος.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: