Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αγρίνιο: Αναβαθμίστηκε το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στην Εθνικής Αντιστάσεως (ΦΩΤΟ)

Παπαναστασίου: «Εκσυγχρονίζουμε το δημοτικό φωτισμό»

Κοινοποίηση

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Τα νέα φωτιστικά LED παρέχουν υψηλότερη ενεργειακή απόδοση, με μείωση του κόστους λειτουργίας και βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Πρόκειται για το έργο «Επέκταση δικτύων δημοτικού φωτισμού & Αποκατάσταση / Αναβάθμιση παλαιών & κατεστραμμένων δικτύων», το οποίο υλοποιείται σε περιοχές του Δήμου Αγρινίου όπου το δίκτυο, λόγω παλαιότητας και φθορών, παρουσιάζει έντονα προβλήματα συντήρησης.

Παπαναστασίου: «Εκσυγχρονίζουμε το δημοτικό φωτισμό»

Η ολοκλήρωση του έργου εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα φωτισμού σε ακόμη περισσότερες γειτονιές του Δήμου, όπως είπε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Εκσυγχρονίζουμε το δημοτικό φωτισμό και ταυτόχρονα εξοικονομούμε ενέργεια και πόρους προς όφελος της κοινωνίας. Εργαζόμαστε εντατικά τα τελευταία χρόνια για να προσφέρουμε σύγχρονες υποδομές και καλύτερη καθημερινότητα στους Αγρινιώτες. Η μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα του φωτισμού θα δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για τη μετακίνηση και θα εμπεδώσει ακόμη περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας σε μικρούς και μεγάλους».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: