Για το σχολικό έτος 2020-2021
Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 6:15 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» για 9η συνεχή χρονιά.
Ο αγιασμός θα τελεσθεί στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, όπου θα διεξάγονται και φέτος τα μαθήματα. Η Διεύθυνση παρακαλεί όλους τους μαθητές που εγγράφηκαν με τους γονείς τους, να παραβρεθούν, ώστε να λάβουν το πρόγραμμα των μαθημάτων που θ’ αρχίσουν κανονικά από την επόμενη ημέρα του αγιασμού, αλλά και να λάβουν τις υγειονομικές οδηγίες με βάση τις οποίες θα λειτουργήσει το φροντιστήριο.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο διοργανώνεται από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, τελείται υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά και κατόπιν σχετικής άδειας του Δήμου Αγρινίου και ειδικά του αρμοδίου Αντιδημάρχου για θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μαθήσεως Χρήστου Ζαρκαβέλη.