Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κοπή βασιλόπιτας στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου, την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Δημάρχου Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου, της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνας Σταρακάς, του εκπροσώπου του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και άλλων εκπροσώπων συλλόγων και φορέων. Συγκινητική ήταν και η παρουσία πολλών κατοίκων του Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής.

Ο  κ. Κοσμάς, κατά την προσφώνησή του, ευχαρίστησε όλους τους άρχοντες της περιοχής για το διαρκές και ανύστακτο ενδιαφέρον με το οποίο περιβάλλουν το Γηροκομείο.

Μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε και παρουσίασε η ερασιτεχνική ερασιτεχνική λαϊκή ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μεσολογγίου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Σπυρίδωνος Χολέβα.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: