Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δυνατή νεροποντή στο Αγρίνιο, μπλακ άουτ και προβλήματα (VIDEOS)

Διακοπή ρεύματος, εγκλωβισμοί σε ασανσέρ και πλημμύρες στους δρόμους - Δείτε VIDEO

Κοινοποίηση

Επιβεβαιώθηκαν οι προειδοποιήσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) για έκτακτα καιρικά φαινόμενα στη Δυτική Στερεά Ελλάδα, αφού το μεσημέρι της Τετάρτης (25/11), δυνατή νεροποντή προκάλεσε αρκετά προβλήματα στο Αγρίνιο. Κατά τις 3 περίπου η ώρα το μεσημέρι της Τετάρτης κι ενώ για ώρα έβρεχε αρκετά, η δύναμη της βροχής αυξήθηκε εντόνως, συνοδευόμενη από υψηλής έντασης αέρα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η δυνατή βροχή και ο ισχυρός άνεμος προκάλεσαν διακοπή ρεύματος στις περισσότερες περιοχές της πόλης για περίπου μιάμιση ώρα! Παράλληλα, πολλές κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ, από ανθρώπους που έτυχε να χρησιμοποιούν εκείνη την στιγμή τους ανελκυστήρες.

Πολλά προβλήματα σημειώθηκαν και σε αρκετούς δρόμους της πόλης, οι οποίοι πλημμύρισαν για αρκετή ώρα, μέχρι τα νερά να υποχωρήσουν στα φρεάτια, ενώ αντίστοιχα προβλήματα παρουσιάστηκαν και σε αρκετές πολυκατοικίες και μονοκατοικίες, με γλάστρες να πέφτουν και μπαλκόνια να πλημμυρίζουν από τις μεγάλες ποσότητες νερού.

Δείτε VIDEO από την ώρα της δυνατής νεροποντής:

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: