Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

502.000 ευρώ για αποκατάσταση ζημιών στις Δ.Ε. Θεστιέων και Παραβόλας

Κοινοποίηση

Αποκατάσταση ζημιών που είχαν προκληθεί από πλημμύρες του Οκτωβρίου 2021

Σύμβαση προϋπολογισμού 502.000 ευρώ υπέγραψε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, για την αποκατάσταση ζημιών, που είχαν προκληθεί από πλημμύρες στις Δ.Ε. Θεστιέων και Παραβόλας τον Οκτώβριο του 2021. Θα γίνουν εργασίες αντιμετώπισης των καταστροφών στο οδικό δίκτυο και αντιπλημμυρικά έργα για την αποφυγή μελλοντικών ζημιών από αντίστοιχα φαινόμενα.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

«Ξεκινούν άμεσα τα έργα αποκατάστασης των φθορών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Τοπική Κοινότητα Καινούργιου της Δ.Ε Θεστιέων και στη Δ.Ε. Παραβόλας που είχαν ως αποτέλεσμα εκτεταμένες φθορές στον οχετό, στη θέση Τραγάνα. Οι εργασίες αποκαθιστούν φθορές και βλάβες επικίνδυνες για την ασφάλεια των δημοτών ενώ διασφαλίζουν μελλοντική ακεραιότητα του δημοτικού δικτύου σε περίπτωση παρόμοιων εντόνων καιρικών φαινομένων», σχολίασε ο κ. Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: