Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Πρέσβης της Κορέας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Συζήτηση για νέα εργαλεία, προϊόντα και τουρισμό

Κοινοποίηση

Επίσκεψη του Πρέσβη της Κορέας στην Πάτρα

Τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας Jung Il LEE υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα, παρουσία και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκη Παπαδόπουλου. Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον Πρέσβη για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Δυτικής Ελλάδας και τις προσπάθειες που καταβάλλονται ν’ αναδειχτούν οι δυνατότητες της περιοχής, παρέχοντας νέα εργαλεία, όπως το επενδυτικό προφίλ της ΠΔΕ και το σχέδιο ανάπτυξης Επιχειρηματικών Πάρκων που στόχο έχουν την ενίσχυση της παραγωγικής βάσης και την προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Ο κ. Φαρμάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα ποιοτικά αγροδιατροφικά προϊόντα που παράγει η περιοχή, αλλά και την πρωτοβουλία που έχει αναληφθεί σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αχαΐας και Ηλείας για την προώθηση των κρασιών ΠΟΠ και ΠΓΕ στην αγορά της Κορέας.

Αναφορά έγινε και στις παραδοσιακές σχέσεις φιλίας Κορέας – Ελλάδας, στις δυνατότητες τουριστικών ανταλλαγών, αλλά και ανταλλαγές μεταξύ των δύο χωρών σε πολιτιστικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: