Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δράση Streetwork για την αντιμετώπιση του καύσωνα από τις Δομές Αστέγων του Δήμου Αγρινίου

Κοινοποίηση

Το προσωπικό μοιράζει φυλλάδιο με οδηγίες προστασίας, παγωμένα νερά, χυμούς καθώς και τρόφιμα

Στην προσπάθεια προστασίας των ευπαθών κοινωνικών ομάδων από τον καύσωνα συμμετέχουν οι Δομές Αστέγων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου με την εντατικοποίηση της Υπηρεσίας Streetwork. Το επιστημονικό προσωπικό μοιράζει φυλλάδιο με οδηγίες για την προστασία από τον Καύσωνα, παγωμένα νερά, χυμούς καθώς και τρόφιμα σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Στόχος είναι η έκτακτη παρέμβαση σε ευπαθείς ομάδες και η ιδιαίτερη μέριμνα για τους άστεγους που διαβιούν σε εξωτερικούς χώρους και δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση των κλιματιζόμενων αιθουσών.

Υπενθυμίζεται, ότι ο χώρος των Δομών Αστέγων (θέση 3ο χλμ. Αγρινίου Ιωαννίνων) λόγω του επερχόμενου καύσωνα είναι διαθέσιμος για διημέρευση έως την Τρίτη 3 Αυγούστου, από 9 το πρωί έως 9 το βράδυ, με πιστή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον Covid -19.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για παρέμβαση: 2641053202, 2641360590-2641360591.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: