Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μεθυσμένος τράκαρε στη Ναύπακτο

Κοινοποίηση

Δύο συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και δύο συλλήψεις για κλοπή

Για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης συνελήφθη ένας 45χρονος στη Ναύπακτο τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/7). Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας συνέλαβαν τον 45χρονος, διότι σε τροχονομικό έλεγχο μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Αντίστοιχη σύλληψη είχαμε και την Παρασκευή (19/7) το βράδυ στο Αγρίνιο. Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου συνέλαβαν έναν 41χρονο, διότι σε τροχονομικό έλεγχο έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το φορτηγό του υπό την επήρεια μέθης.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθη 42χρονος τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/7) στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., διότι μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα σε σπίτι και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.

Για κλοπή συνελήφθη κι ένας 32χρονος το Σάββατο (20/7) στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, διότι τα ξημερώματα είχε μπει από ανασφάλιστη πόρτα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και αφαίρεσε ένα ραδιόφωνο-cdplayer.

Δικογραφία για απόπειρα κλοπής

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι ξημερώματα της 19ης Ιουλίου διέρρηξαν το κτίριο που στεγάζεται η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα από ΑΤΜ, προκαλώντας φθορές. Επιπλέον οι δράστες εισήλθαν και σε γραφεία και αποθηκευτικούς χώρους στο ίδιο κτίριο, χωρίς να έχει δηλωθεί μέχρι στιγμής κλοπή αντικειμένων.

Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: