Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

2ο Μαθητικό Διήμερο της ΚΝΕ στην Περίστα Ναυπακτίας

Κοινοποίηση

Η οργάνωση Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ, με αφορμή τον εορτασμό των 70 χρόνων από την ίδρυση του ΔΣΕ, διοργανώνει το 2ο Μαθητικό της διήμερο από τις 18 έως τις 20 Ιουνίου, στην πανέμορφη περιοχή της Περίστας στην Ορεινή Ναυπακτία.

Το σύνθημα του διημέρου είναι «Στα χνάρια της 2ης Μεραρχίας του Δ.Σ.Ε. και του Αρχηγείου Δυτικής Στερεάς του Γιώτη και του Διαμαντή».

“Εμπνεόμαστε, διδασκόμαστε και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε σήμερα με το βλέμμα καρφωμένο στο μέλλον” σημειώνουν οι διοργανωτές και υπογραμμίζουν: “Για κάθε νέο και νέα ο αγώνας του ΔΣΕ αποτελεί μεγάλο μάθημα. Δείχνει τη δύναμη του λαού, που όταν θέλει και το αποφασίζει, ξεπερνάει φόβους και δισταγμούς”.

Το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες, μουσικά σχήματα της περιοχής καθώς και συζητήσεις. Κορύφωση της δραστηριότητας θα είναι η συγκέντρωση στη Ναύπακτο, στις 11:30, με ομιλία από τον Δημήτρη Τζαβάρα, γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και μέλος της γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δηλώσεις συμμετοχής στις κατά τόπο οργανώσεις τις ΚΝΕ και του ΚΚΕ ή στο email: [email protected].

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: