Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

1600 μαθητές του Δήμου Αγρινίου απόλαυσαν ταινίες από το Φεστιβάλ Ολυμπίας

Κοινοποίηση

Στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις» το Φεστιβάλ Ολυμπίας

Το μοναδικό κινηματογραφικό Φεστιβάλ της χώρας για παιδιά και νέους, το Φεστιβάλ Ολυμπίας, ταξίδεψε στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις», με σκοπό τη… μύηση των μαθητών στην έβδομη τέχνη. Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, ενώ περίπου 1.600 μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Αγρινίου απόλαυσαν τις ταινίες του.

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στον Κινηματογράφο αντάμωσαν το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγρινίου, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμφιλοχίας, το Δημοτικό Σχολείο Καμαρούλας και το Δημοτικό Σχολείο Αμοργιανών. Παρακολούθησαν συνολικά έξι ταινίες χωρίς διαλόγους για παιδιά Δημοτικού.

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, το 3ο Γυμνάσιο, το 1ο Γυμνάσιο και το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου είδαν την ταινία «Όσκαρ και Λίλι».

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, σύσσωμο το 4ο Λύκειο παρακολούθησε την ταινία «Λέγε με Κοτσύφι».

Οι προβολές των ταινιών ήταν δωρεάν.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: