Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δρομολογείται ο νέος χλοοτάπητας του γηπέδου Αιτωλικού

Κοινοποίηση

Με πόρους από το πρόγραμμα Leader.

Τη σύμβαση για κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο Αιτωλικού, με πόρους από το πρόγραμμα Leader, υπέγραψε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος και ο εκπρόσωπος της μειοδότριας εταιρείας, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021. Το έργο είχε αρχικό προϋπολογισμό 328.425 ευρώ, αλλά με την έκπτωση ανέρχεται στα 263.176,47 ευρώ.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, σε έξι μήνες θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί, ήτοι μέχρι τέλος Αυγούστου, ώστε από τη νέα αγωνιστική περίοδο να είναι έτοιμο προς χρήση. Η κατασκευή του θ’ αναβαθμίσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και μαζί με άλλες παρεμβάσεις που σχεδιάζει η δημοτική αρχή ελπίζεται το γήπεδο να καταστεί ξανά πόλος έλξης.

Σε δήλωσή του ο κ. Λύρος λέει: «Υποσχεθήκαμε να ενεργήσουμε άμεσα, ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα και την ζωή των συνδημοτών μας στο Αιτωλικό και να το αναβαθμίσουμε. Και το κάνουμε πράξη! Το έργο αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο ξεκινά».

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: