Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γλίτωσε την ήττα με γκολ του Πέδρο στις καθυστερήσεις

Κοινοποίηση

1-1 με τον Πανσερραϊκό τα «καναρίνια» – Δεύτερη ισοπαλία σε δύο ματς για φέτος

Με γκολ του Πέδρο στο 91′, ο Παναιτωλικός γλίτωσε την ήττα από τον καλύτερο Πανσερραϊκό στην Τούμπα, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου. Οι παίκτες του Σούρερ έκαναν πολλά λάθη και δεν είχαν καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας με καρφωτή κεφαλιά του Πορτογάλου στις καθυστερήσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο ο -τυπικά γηπεδούχος- Πανσερραϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο και πατούσε πολύ καλύτερα στο χορτάρι. Πίεζε ψηλά, έβγαζε ένταση και ανάγκαζε τον Παναιτωλικό να παίξει με μεγάλες μπαλιές, οι οποίες ήταν εύκολη λεία για τους αμυντικούς του. Ο Παναιτωλικός απείλησε με Ντίας και Ντουάρτε, αλλά ο Χόβαν ήταν έτοιμος και αντέδρασε σωστά. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι κατέγραψαν 9 τελικές στο πρώτο μέρος. Στάικος, Ουεντραγκάο και Τομάς είχαν καλές ευκαιρίες για τον Πανσερραϊκό, με τον Μλάντεν να σώζει στη γραμμή.

Το σκορ άνοιξε ο Μούργος στο 30′. Από λάθος του Λιάβα που προσπάθησε να βρει τον Μλάντεν, οι γηπεδούχοι έκλεψαν και μετά από συνεργασία από Αλέξιτς, Τομάς και Μούργο πέτυχαν το 1-0.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός άλλαξε σχηματισμό και μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά. Απείλησε με τον Ντίας στο 52′, αλλά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και ξεκίνησαν ν’ απειλούν εκ νέου με τον Αλέξιτς (57′ και 59′). Ο Παναιτωλικός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον Καρέλη να προσπαθεί να «κρεμάσει» τον Χόβαν (64′). Το τελείωμα του στράικερ ήταν πολύ κακό κι έμεινε το 1-0.

Ο Σούρερ ρίσκαρε με αλλαγή σχηματισμών και στο 82′ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Πέδρο, ο οποίος στις καθυστερήσεις «έσωσε την παρτίδα» για τον Παναιτωλικό. Από ωραία σέντρα του Τορεχόν στο 90+1′, ο Πορτογάλος έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Χάγεκ, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάικος (90’+3′ Θυμιάνης, Μούργος (72′ Τσαγκαλίδης), Μασκανάκης (55′ Χατζηστραβός), Τομάς (55′ Ντάνκερλουϊ), Αλεξιτς (72′ Γούλερι).
Παναιτωλικός: Καπίνο, Μ. Ντουάρτε, Μλάντεν (46′ Σενγκέλια), Μαλής, Λιάβας, Πέρες, Τσιγγάρας (76′ Φ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Μπαλντασάρα (82′ Ζοάο Πέδρο), Ντίας (76′ Χουάνπι), Καρέλης (90′+3′ Βοΐλης).

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: