Σύλληψη φυγόποινης, αλλοδαπού και 66χρονου για απάτη

Τρεις συλλήψεις πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. στην Αιτωλοακαρνανία την Τετάρτη 22 Αυγούστου για διάφορες υποθέσεις. Αναλυτικά:

  • Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου

Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (22/8) στο αεροδρόμιο Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου-Βόνιτσας, ένας 18χρονος αλλοδαπός, διότι με την χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου (ατομικό δελτίο ταυτότητας Γαλλικών Αρχών) αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από την χώρα, με τελικό προορισμό την Βενετία της Ιταλίας.

  • Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη 40χρονη το πρωί της Τετάρτης (22/8) στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, διότι, μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

  • Σύλληψη για απάτη, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και στέρηση αδείας πλανόδιου πωλητή

Συνελήφθη 66χρονος το μεσημέρι της Τετάρτης (22/8) στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, διότι διέθετε προς πώληση διάφορα σκευάσματα δηλώνοντας ψευδώς ότι θεραπεύουν ανίατο νόσημα (πάρκινσον). Από τον έλεγχο των εγγράφων του δράστη προέκυψε ότι στερούταν άδειας πλανόδιου πωλητή από την αρμόδια αρχή, ενώ εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος