Το πέρας ενός ακόμη κύκλου λειτουργίας της Ακαδημίας Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου σήμανε η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Μ., την περασμένη Κυριακή (3/9). Πλήθος γονέων, φίλων και συγγενών των μικρών κολυμβητών έδωσαν το «παρών» και τους χάρισαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα κατά την απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων.

Στη συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ναυτικού ομίλου Μεσολογγίου, Κωνσταντίνος Πασιόπουλος, κατά τον οποίο συνεχάρη τους μικρούς αθλητές, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον Έφορο Κολύμβησης, Βασίλη Σπυρόπουλο, τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας, Ερωτόκριτο Νικολόπουλο, καθώς και τους γυμναστές Πάνο Παπουτσόπουλο και Θύμιο Ρόμπολα, για την πολύτιμη συμβολή τους, τόσο στη υλοποίηση όσο και την διεξαγωγή των μαθημάτων. Ευχαριστίες απηύθυνε επίσης στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου για την στήριξή του, αλλά και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος «Z’ PLAZ», κ. Νικόλαο Κοντογιώργο, για την ευγενική παραχώρηση τη πισίνας. Εν συνεχεία οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν για τα υπόλοιπα προσφερόμενα αθλήματα του Ομίλου, ήτοι Κανόε-καγιάκ και ιστιοπλοΐα για μικρά παιδιά με σκάφη τύπου optimist, ενώ ξεναγήθηκαν στο γυμναστήριο και τις λοιπές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Μ.

Τέλος έχουν ξεκινήσει ήδη οι εγγραφές για την χειμερινή περίοδο, για νέους αθλητές στο κανόε-καγιάκ, καθώς και για το νέο τμήμα ιστιοπλοΐας για μικρά παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου στο τηλ. 26310 26970 ή αποστέλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος