Επίσκεψη Σταρακά στην Δ.Ε. Στράτου

Στην Δημοτική Ενότητα Στράτου περιόδευσε το Σάββατο 11 Μαΐου η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά πλαισιωμένη από υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς».

Επισκέφτηκε διαδοχικά Καστράκι, Ματσούκι, Στράτο, Ρίγανη, Γουριώτισσα, Όχθια, Κυψέλη και Λεπενού και συναντήθηκε με πολίτες της περιοχής, μιλώντας για τα προβλήματα που τους απασχολούν, ειδικότερα στον πρωτογενή τομέα και στην αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του τόπου τους.

Όπως ανέφερε η κα. Σταρακά, η δημοτική ενότητα Στράτου έχει τεράστιες δυνατότητες. «Δυστυχώς όμως», όπως τόνισε, «χάθηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια διότι δεν υπήρξε καμία στοχευμένη πρωτοβουλία τόσο για τον πρωτογενή τομέα όσο και για τις άλλες μεγάλες δυνατότητες της περιοχής».

«Ο δικός μας Συνδυασμός έχει σχέδιο με ολοκληρωμένες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις προκειμένου να αξιοποιήσουμε τα τοπικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής και τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν». Ενδεικτικά η Χριστίνα Σταρακά αναφέρθηκε στην αξιοποίηση της παραποτάμιας περιοχής του Αχελώου, η οποία θα αξιοποιηθεί με βάση την μελέτη της ΔΕΗ μετατρέποντας τον χώρο σε ένα φυσικό πάρκο.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας διανεμήθηκε έντυπο υλικό με τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» για την δημοτική ενότητα Στράτου.

Επίσκεψη στην Μακρυνεία: «Καμία βελτίωση στην ποιότητα ζωής τα τελευταία πέντε χρόνια στα χωριά μας»

Η κα. Σταρακά επισκέφτηκε επίσης την Δημοτική Ενότητα Μακρυνείας. Συνοδευόμενη από υποψηφίους του Συνδυασμού της επισκέφθηκε κοινότητες, συνομίλησε με τους κατοίκους και αντάλλαξε απόψεις για τα προβλήματα της περιοχής τους, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τις δεσμεύσεις της.

«Τα χωριά μας δικαιούνται καλύτερη αντιμετώπιση την οποία δεν είδαν τα τελευταία πέντε χρόνια από την σημερινή δημοτική αρχή», τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου, η οποία δεσμεύτηκε ότι οι κοινότητες θα έχουν λόγο και το ίδιο ενδιαφέρον με την πόλη μετά τις εκλογές, με την νέα δημοτική αρχή. «Στα επόμενα χρόνια δεν θα μείνει καμιά ευκαιρία ανάπτυξης αναξιοποίητη. Από το δημαρχείο μέχρι το πιο απομακρυσμένο χωριό του δήμου μας, οι συνεργάτες μου κι εγώ θα είμαστε παρόντες δίπλα στα καθημερινά προβλήματα και στις ανάγκες των πολιτών», επεσήμανε η κα. Σταρακά επαναλαμβάνοντας ότι προτεραιότητά της είναι η αγροτική οδοποιία.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας διανεμήθηκε έντυπο υλικό με τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» για την δημοτική ενότητα Μακρυνείας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος