Με το τμήμα «Γαλακτοκομίας και τυροκομίας»

Μια πολύ σημαντική συνεργασία ανακοίνωσε η ΑΜΦΙΓΑΛ με το Δ.ΙΕΚ «Γαλακτοκομίας και Τυροκομίας» και συγκεκριμένα για τους σπουδαστές της ειδικότητας «Τυροκομίας», το οποίο μόλις ξεκίνησε να λειτουργεί στην Αμφιλοχία.

Σε μια περιοχή όπου φημίζεται για τα μοναδικά τυροκομικά της προϊόντα και που μπορεί να εξελιχθεί σε τεράστιο εκπαιδευτικό κέντρο στην γαλακτοκομία και στην τυροκομία, η ΑΜΦΙΓΑΛ γίνεται αρωγός στην πρωτοβουλία αυτή, με απώτερο στόχο όχι μόνο την εκπαίδευση των νέων, αλλά και την ανάδειξη των τοπικών τυροκομικών προϊόντων.

Οι σπουδαστές θα έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και ν’ αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Το σύνολο των εργαστηρίων των βασικών μαθημάτων θα πραγματοποιούνται στους χώρους του εργοστασίου από εξειδικευμένα στελέχη του με πολυετή πείρα.

Την πρωτοβουλία έχουν αγκαλιάσει όλοι οι εργαζόμενοι του εργοστασίου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος