Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/8) στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, τέσσερις νεαροί άνδρες, ηλικίας 21, 18, 18 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Οι νεαροί, ενεργώντας από κοινού, τα ξημερώματα της Πέμπτης στο 37ο χιλιόμετρο της Ιονίας Οδού, εντοπίστηκαν από κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου να πετούν πέτρες σε βάρος τριών φορτηγών και συνελήφθησαν. Κινούμενοι με ένα μηχανάκι και δυο ποδήλατα, πήγαν στον παράδρομο της Οδού, όπου, εκμεταλλευόμενοι το χαμηλό ύψος του φράκτη, πέταξαν πέτρες σε τουλάχιστον τρία φορτηγά, τα οποία κινούνταν με κατεύθυνση από τα Ιωάννινα προς το Αντίρριο, προκαλώντας τους υλικές ζημιές.

Οι νεαροί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών για την εξιχνίαση κι άλλων περιπτώσεων φθοράς σε κινούμενα οχήματα στην Ιόνια Οδό, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος