Τέσσερις συλλήψεις πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο. Αναλυτικότερα:

-Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (12/9) στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 47χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών για σωματική βλάβη από αμέλεια και υπεξαίρεση.

-Συνελήφθησαν, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, το απόγευμα της Τρίτης (12/9) στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, δύο άνδρες ηλικίας 35 και 26 ετών, οι οποίοι ως ιδιοκτήτης και προσωρινά υπεύθυνος, λειτουργούσαν δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας σφραγίδες που είχαν τεθεί σε αυτά από τον Δήμο Αγρινίου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

-Συνελήφθη 59χρονος το μεσημέρι της Τρίτης (12/9) στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου επί Πλημμελημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδος, με συνολική ποινή φυλάκισης 16 μηνών για παράβαση της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος