Διήμερο σεμινάριο τον Μάρτιο στο Αγρίνιο

Η Ένωση Προφορικής Ιστορίας, η Ιστορική και Αρχαιολογική Εταιρεία Δ.Σ.Ε., ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας και ο Δήμος Αγρινίου, συνδιοργανώνουν σεμινάριο προφορικής ιστορίας, στις 9-10 Μαρτίου στο Αγρίνιο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου).

Στόχος είναι να αναδειχθούν οι διαφορετικές πτυχές της προβληματικής της Προφορικής Ιστορίας: έννοιες, μεθοδολογικά εργαλεία, τεχνολογικές εφαρμογές, εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, αλλά και να συγκροτηθεί Ομάδα Προφορικής Ιστορίας με έδρα το Αγρίνιο.

Το σεμινάριο απευθύνεται κατεξοχήν σε εκπαιδευτικούς, αλλά καλωσορίζει και κάθε άλλον ενδιαφερόμενο, στο μέτρο των διαθέσιμων θέσεων. Θα πραγματοποιηθεί δε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (πρώην κτίριο Τραπέζης Ελλάδος) από την Παρασκευή 09/03/2018 (17:00-20.00) έως και το Σάββατο 10/03/2018 (09:00-19:30).

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, οι συμμετέχοντες ωστόσο αναλαμβάνουν την ηθική υποχρέωση να καταγράψουν και να αποστείλουν για το αρχείο της τοπικής Ομάδας Προφορικής Ιστορίας μία συνέντευξη.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν από τη Δευτέρα και οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση εγγραφής (κατεβάστε την ΕΔΩ) και να την κοινοποιήσουν ταυτόχρονα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: [email protected] και [email protected], το αργότερο έως την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, ώρα 14:00.

Ανώτατος αριθμός συμμετοχών: 40. Για τη συμμετοχή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σε περίπτωση κωλύματος προσέλευσης μετά την εγγραφή, παρακαλείστε να ενημερώσετε έγκαιρα στις ίδιες διευθύνσεις.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος