Ένα σοβαρό τεστ εν όψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων τον Ιούλιο

Με πενταμελή αποστολή συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου στους διασυλλογικούς αγώνες canoe kayak που διοργάνωσε ο ΝΑΣ στο Μικρολίμανο.

Οι αγώνες ήταν ένα σοβαρό τεστ εν όψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων τον Ιούλιο στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, αφού συμμετείχαν όλα τα σωματεία που δραστηριοποιούνται ενεργά με το άθλημα!

Οι 2 αθλητές του Ομίλου Νικόλας Διαμαντόπουλος και Ανδρέας Σπυρόπουλος πλασαρίστηκαν κοντά στις θέσεις των μεταλλίων (4η και 5η θέση), o Θεόδωρος Κουφός κέρδισε χάλκινο στο 200μ. Κ1 ΠΠ και οι δύο κορασίδες σάρωσαν τα πάντα όπου αγωνίσθηκαν. Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Κατσαγάνη κέρδισε 2 χρυσά στα 200μ. Κ1 και Κ2 και η Πολυτίμη Κατσαγάνη 1 χρυσό στα 200μ. Κ2 και 1 χάλκινο στα 200μ. Κ1.

Σε ανακοίνωσή του για τις διακρίσεις, ο ΝΟΜ τονίζει: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίσθηκαν κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σε ένα θαλάσσιο στίβο μη ιδανικό για το άθλημα. Η μεθοδική δουλειά όλο το χειμώνα του προπονητή μας Δημήτρη Διαμαντόπουλου και η αγορά του νέου εξοπλισμού εξαιτίας της χορηγίας της εταιρίας ‘Ελληνικα Πετρέλαια ΑΕ‘, έφερε αποτελέσματα και πλέον η ομάδα μας θα λάβει μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του Ιουλίου με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Ο NOM θα συνεχίσει να προωθεί το άθλημα του canoe kayak στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, το οποίο μας έχει χαρίσει δεκάδες Πανελλήνιες διακρίσεις και συγκινήσεις.»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος