Βασίλης Αντωνόπουλος: «Το Ξηρόμερο αξίζει να σχεδιάσουμε για αυτό ένα καλύτερο αύριο»

Χωριά του Ξηρομέρου επισκέφθηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αιτωλοακαρνανία Βασίλης Αντωνόπουλος, συνεχίζοντας τις περιοδείες του εν όψει των Εθνικών Εκλογών. Συνομίλησε με τους κατοίκους στις Φυτείες, στην Παπαδάτου, την Κωνωπίνα, τον Αετό, την Κομποτή και την Κατούνα.

Ο υποψήφιος Βουλευτής άκουσε τους προβληματισμούς των κατοίκων, οι οποίοι του μίλησαν για την δυσπιστία τους απέναντι στην Κυβέρνηση και τη μείζονα αντιπολίτευση. Σημείωσαν δε ότι «αισθάνονται στα χωριά τους την πλήρη απαξίωση από την κεντρική εξουσία».

Ιδιαίτερα οι κάτοικοι των Φυτειών έμειναν στο θέμα των βιορευστών και των περιβαλλοντικών κινδύνων που διατρέχει η περιοχή αν υλοποιηθούν αυτοί οι σχεδιασμοί, τονίζοντας πολλοί εξ αυτών πως «η κυβέρνηση τους εμπαίζει».

Ο υποψήφιος Βουλευτής δήλωσε πως «θα σταθεί δίπλα τους στις δίκαιες διεκδικήσεις τους στο μείζον αυτό ζήτημα», ενώ δεσμεύθηκε πως, αν του δοθεί η δυνατότητα να εκπροσωπήσει την Αιτωλοακαρνανία στο Κοινοβούλιο, θέματα όπως η κτηνοτροφία και η γεωργία που αποτελούν τον βασικό οικονομικό μοχλό της περιοχής, θα τεθούν άμεσα προς συζήτηση.

«Το Ξηρόμερο αξίζει μια καλύτερη θέση στον ‘χάρτη’ της Ελλάδας και είναι στο χέρι μας να του τη δώσουμε. Αξίζει να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή και δεσμευόμαστε πως θα το κάνουμε», δήλωσε ο υποψήφιος Βουλευτής.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος