Διήμερο bazaar στις 20 και 21 Απριλίου

Οι Μητέρες-Γυναίκες Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνουν διήμερο Πασχαλινό bazaar στο Αγρίνιο, στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου. Το bazaar θα λειτουργήσει το Σάββατο από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ την Κυριακή από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Θα διατίθενται χειροποίητες δημιουργίες (πασχαλινές λαμπάδες, γλυκίσματα, πασχαλινά καλαθάκια, πασχαλινά στεφάνια, κοσμήματα) και θα κληρωθούν δώρα, σχετικά με την μητρότητα, σε 3 τυχερές μητέρες που θα έρθουν στο παζάρι.

Οι μικροί φίλοι που θα βρεθούν στον χώρο του bazaar θα έχουν την χαρά να παίξουν δημιουργικά με την μουσικοπαιδαγωγό Melina Chondrou, η οποία θα διασκεδάσει τα παιδιά το Σάββατο 20 Απριλίου από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8.

«Όσα παιδάκια παρευρεθούν την ημέρα εκείνη στον πεζόδρομο για να διασκεδάσουν μαζί μας θα πιουν και την υπέροχη χειροποίητη ροδακινάδα, προσφορά της καφετέριας ‘Τρυποκάρυδος'» αναφέρει στο σχετικό της κάλεσμα η Ομάδα και υπογραμμίζει: «Σας περιμένουμε».

Το «ευχαριστώ» της ομάδας

«Να ευχαριστήσουμε, αρχικά, τον Δήμο Αγρινίου που γι’ ακόμη μία φορά μας στηρίζει με την παραχώρηση χώρου, καθώς και όλες τις μητέρες που θα συμβάλλουν στο bazaar με την έκθεση των όμορφων και γλυκών χειροτεχνιών τους, όπως και με τα δώρα που θα προσφέρουν σε μητέρες και παιδιά» αναφέρουν σε ευχαριστήρια ανακοίνωση οι επικεφαλής της Ομάδας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος