Το πρόγραμμα του παιχνιδιού

Το Σάββατο 28 Ιουλίου αρχίζουν πάλι οι Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Διαδρομές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και είναι αφιερωμένες στα παιδιά.

Ραντεβού το Σαββάτο 28 Ιουλίου, την Κυριακή 29 Ιουλίου και την Δευτέρα 30 Ιουλίου από τις 5 το απόγευμα στο άλσος της Σάλτινης, όπου ο Σύλλογος HobbyLand και ο Σύλλογος Αθλέω θα διοργανώσουν το Survivor Vonitsa 2018. Ένα διαδραστικό παιχνίδι ειδικά διαμορφωμένο για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 28 Ιουλίου 17:00

Η πρώτη μέρα απευθύνεται κυρίως στα πιο μικρά παιδιά που δεν μπορούν να πάρουν μέρος στο Survivor. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Στα παιχνίδια μπορούν να συμμετέχουν παιδιά άνω των 6 χρονών.

Θα περιλαμβάνονται δραστηριότητες, όπως σκυταλοδρομία, Τσουβαλοδρομίες, δρομικά παιχνίδια, παιχνίδια με μπαλόνια, και διάφορα άλλα! Στο τέλος η μέρα θα κλείσει με μια όμορφη έκπληξη! Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στο Survivor και δεν έχουν εγγραφεί, θα μπορούν εκείνη την μέρα, καθώς οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές!

Μια συμβουλή: Να φορέσετε παλιά ρούχα!

Κυριακή-Δευτέρα 29-30 Ιουλίου 17:00

Τις επόμενες μέρες, τα παιδιά που έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα διαγωνιστούν στο σκάμμα και σε άλλα αθλήματα έκπληξη για να βγάλουν την 1η νικητήρια ομάδα.

Η 1η ομάδα που θα κερδίσει, τα μέλη της θα βραβευτούν με μία δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ από το Βιβλιοπωλείο escape!

Επίσης η νικητήρια ομάδα θα διαγωνιστεί μεταξύ της για να βγει ο νικητής του survivor. Τα παιχνίδια – αθλήματα είναι προσαρμοσμένα για να τα απολαύσουν τα παιδιά. Ο νικητής θα πάρει μια δωροεπιταγή των 50 ευρώ από το βιβλιοπωλείο Escape.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος