Σε αναζήτηση εθελοντών (άνω των 18 ετών) βρίσκονται οι πρόσκοποι Αγρινίου, σημειώνοντας με ανακοίνωσή τους ότι «οι ενήλικοι εθελοντές του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, αποτελούν την ψυχή του, είναι αυτοί που κάθε εβδομάδα προσφέρουν στους νέους ευκαιρίες για δράση, ανάπτυξη, μάθηση και χαρά».

Κάθε μέρα ο Προσκοπισμός δίνει σε χιλιάδες ανθρώπους την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να βγουν έξω και να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους στα Κέντρα Δραστηριοτήτων, που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα.

Οι εθελοντές  που ζητούνται θα εκπαιδευτούν για να διευθύνουν μια ποικιλία από δραστηριότητες, όπως δράσεις ανοικτού και κλειστού χώρου, δράσεις προσφοράς με επίκεντρο τον άνθρωπο, δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, δράσεις κατασκευών, δράσεις εκδρομικές: πεζοπορίας, εξερεύνησης, αλλά πάνω απ’ όλα Δράσεις με επίκεντρο το παιδί, τον έφηβο, τους νέους.

Δεν ζητούνται συγκεκριμένες δεξιότητες ή εμπειρία, μόνο αστείρευτος ενθουσιασμός και ενέργεια, πάθος για απόκτηση εμπειριών που θα είναι ασφαλείς και ενδιαφέρουσες για νέους ανθρώπους.

Ως εθελοντής στους προσκόπους:

  • Θα έχεις μια θέση στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου αλλά και τα Κέντρα Δραστηριοτήτων που βρίσκονται σε ιδανική θέση για ανθρώπους που αναζητούν περιπέτεια στην φύση.
  • Μπορεί να σπουδάζεις ή ακόμη και να τελείωσες τις σπουδές σου, μπορεί να κάνεις ένα διάλειμμα από τον χώρο της εργασίας σου ή μπορεί απλά να θες να εξασκήσεις λίγο παραπάνω τον εθελοντισμό σου και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες.
  • Θα εκπαιδευτείς να διευθύνεις και να οργανώνεις δραστηριότητες για τους νέους ανθρώπους.
  • Θα γνωρίσεις ανθρώπους από όλη την Ελλάδα.

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει στο εξής τηλέφωνο: 6977 317767.

kammenos6

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος