Επιστολή του Νικόλαου Καρβελά για τις Επιμελητηριακές Εκλογές

Σε επιστολή του σχετικά με την υποψηφιότητά του με τον Συνδυασμό «Επιμελητηριακή Ανανέωση» στο Τμήμα Μεταποίησης, ο κ. Νικόλαος Καρβελάς τονίζει μεταξύ άλλων ότι «Το Επιμελητήριο πρέπει να αποτελέσει συνδετικό κρίκο με την κοινωνία».

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Καρβελά:

«Φίλοι και συνάδελφοι,

Είμαι υποψήφιος για τις Εκλογές του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας που θα διεξαχθούν στις 10 και 11 Δεκεμβρίου με τον συνδυασμό «Επιμελητηριακή Ανανέωση» στο Τμήμα Μεταποίησης.

Σήμερα, εν μέσω της οικονομικής κρίσης, πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας, να βάλουμε τον πήχη πιο ψηλά στις συλλογικές προσδοκίες για το καλό του τόπου μας και των επιχειρήσεών μας. Το Επιμελητήριο πρέπει να αποτελέσει συνδετικό κρίκο με την κοινωνία, τους τοπικούς και επαγγελματικούς φορείς.

Απαιτείται διάθεση για αλλαγές και δυναμική διεκδίκηση. Η συλλογική προσπάθεια είναι αυτή που μπορεί να επανακινήσει την οικονομία του τόπου μας. Όχι μόνο να διεκδικήσει, αλλά και να προτείνει, να εφαρμόσει λύσεις και να δώσει διεξόδους σε επιχειρηματικές δράσεις, που μπορούν να ανανεώσουν τη διάθεση για επενδύσεις και ανάπτυξη.

Στόχος του συνδυασμού μας είναι να εργαστεί σκληρά για την προστασία των συμφερόντων και την ενίσχυση του εμπορίου, των εξαγωγών, της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας και των υπηρεσιών στην Περιφέρειά μας με σκοπό πάντα την ανάπτυξη και την πρόοδο του Νομού μας.

Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε ένα Επιμελητήριο, που θα έχει μέγιστες δυνατότητες και ισχυρή παρεμβατικότητα, ώστε να σταθεί σύμβουλος και βοηθός του επιχειρηματία του αύριο. Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε δίπλα μας, ζητάμε στην στήριξή σας, όχι απλά με την ψήφο σας, αλλά και με την παρουσία σας στις δράσεις μας, με τις προτάσεις για ουσιαστικότερες και αποτελεσματικότερες υπηρεσίες.

Με εκτίμηση,
Καρβελάς Νικόλαος»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος